Torna l’Escola de Salut de les Persones Grans

Un any més, el centre renova el seu compromís amb el taller de l’Escola de Salut per a les Persones Grans, dissenyat i portat a terme conjuntament amb altres entitats del barri, com la taula comunitària de Vallcarca, el grup motor de salut comunitària de Sant Gervasi, centres cívics de la zona i l’agència de Salut Publica de Barcelona. 

Els objectius del taller inclouen la formació en matèries de salut i autocura, facilitar un entorn en el que fer noves amistats i compartir aquesta etapa de la vida, fer barri, i millorar el benestar emocional.

Durant una sessió setmanal, els participants treballaran aspectes com l’envelliment actiu, els recursos dels que disposem al territori per millorar la nostra salut i reduir la sensació de soledat, com cuidar-se millor i practicar l’autocura quan aquesta sigui possible, i com crear nous vincles amb altres persones del territori.

Donat que el centre és referent per a dos barris, hi ha dues Escoles de Salut, una per a les persones usuàries de Vallcarca, i una per a les de Sant Gervasi.

Vallcarca:

Inici: 15 de març. Es farà una sessió setmanal cada dimecres, de 10:30 a 12 h.

Ubicació: Casal de Barri Can Carol, al Carrer Cambrils, 26-28.

Sant Gervasi:

Inici: 1 de març. Es farà una sessió setmanal cada dimecres, de 10 a 11:30 h.

Ubicació: Centre Cívic Vil·la Florida, al Carrer Muntaner 544.

Per inscriure-us-hi podeu consultar als vostres professionals de medicina, infermeria, treball social o referents comunitaris, o bé adreçar-vos al Centre de Serveis Socials. Les places son limitades, i es prioritzarà la inscripció de persones que no participin en altres activitats del barri.