El CAP ja disposa de fisioteràpia comunitària 

Des del darrer mes el CAP ja disposa de dues professionals de fisioteràpia comunitària, la Laura Duran i la Nuria Valls.

Aquestes professionals, que durant el darrer mes han estat treballant i definint el que serà el seu programa d’intervenció comunitària per als barris de Vallcarca i Sant Gervasi, començaran aviat a promoure les noves activitats que han inclòs a la Cartera de Serveis del centre. En podreu trobar més informació a la web, a xarxes socials, o a través de les pantalles del centre.

Les seves intervencions no seran individuals, sinó que organitzaran trobades grupals per gent amb patologies o problemàtiques similars, per tal d’abordar-ho en  grup. Alguns dels seus objectius principals de les seves activitats inclouran  l’assoliment d’hàbits de vida saludable, i millorar el manteniment en el temps de la pràctica d’activitat física.

Aquestes professionals se sumen al grup d’intervenció comunitària, que des de fa uns mesos ja conta amb els Referents de Benestar Emocional Comunitari, el Natxo Cabildo i la Laura Jolis, i que ja disposa també d’una Higienista Comunitària, la Sandra Tortosa.