Transparència

Carta de compromís

Barcelona, agost 2021

Carta de compromís amb la Responsabilitat Social i el desenvolupament sostenible

La covid-19 ha tingut un gran impacte en la nostra organització, ja que com a centre d’atenció primària, hem format part de la primera línia de defensa contra la pandèmia. Durant aquest temps, hem mantingut el nostre compromís amb un servei públic de qualitat, una gestió socialment responsable i el nostre suport al Pacte Mundial de les Nacions Unides i als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Les contínues de les onades de contagis, els canvis freqüents en els protocols d’actuació i la limitació dels recursos ens han portat a modificar la nostra planificació habitual per a donar la millor resposta possible a aquesta crisi sanitària. Els inicis de 2020 ara queden ara molt llunyans i aquelles previsions inicials desencertades. No obstant això, no volem que els projectes que comencem en aquells dies es quedin en l’oblit. A fi d’adaptar-nos a les limitacions presents i donar continuïtat als projectes previstos, hem redissenyat el pla d’acció anual en Responsabilitat Social Corporativa (RSC), per a transformar-lo en un pla a 2 anys.

Dos anys, 2020 i 2021, profundament marcats per la crisi sanitària, que comparteixen un mateix escenari d’incertesa i canvis sense treva. L’adaptació contínua per a estar a l’altura dels reptes constants que suposa l’atenció de primària de salut durant la pandèmia i la importància de treballar activament per aconseguir la participació i el benestar del nostre equip humà són els trets definitoris d’aquest període.

En el darrer informe de progrés de Pacte Mundial informe de progrés de Pacte Mundial recollim els avanços aconseguits i les dificultats trobades pel nostre pla d’acció en RSC al llarg de 2020.

Informació actualitzada l’agost de 2021.