Docència

Ubicació

L’Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi és un dels centres docents d’Udaceba des del 2020. Udaceba, la Unitat Docent Multiprofessional dels Equips d’Atenció Primària (EAP) autogestionats de Catalunya, funciona des del 2005.

Durant la residència s’establirà una relació de col·laboració estreta amb altres centres d’Udaceba i especialment amb l’EAP Sarrià, que dona servei a àrees de salut veïnes a la nostra.

Adreça i contacte

93 259 44 22 – 93 259 44 11

Av. Vallcarca, 169-205, Parc Sanitari Pere Virgili, Edificis Pedraforca i Montseny, 08023, Barcelona.

Com arribar-hi?

El CAP es troba entre els barris de Vallcarca i Sant Gervasi de Barcelona ciutat.

Com arribar-hi en transport públic:

  • Metro L3 Vallcarca / Penitents
  • Bus V17 / V19 / 22 / 27 / 60 / 119 / 123 / 124 / 129 / 131
  • Bicing estació 498 (Esteve Terradas, 42) i estació 499 (avinguda Vallcarca, 196)

La parada més propera de metro és Penitents, que es troba a pocs metres del CAP. Penitents forma part de la línia verda de metro (línia 3), que enllaça amb el servei de rodalies de la Renfe a poques parades (estacions de Passeig de Gràcia i plaça Catalunya).

Com arribar-hi en transport privat:

Les sortides 5 i 6 de la ronda de Dalt són les més properes al CAP. El Parc Sanitari compta amb un pàrquing amb tarifes especials per a les persones que treballen al CAP.

Davant del CAP i dins del recinte del Parc Sanitari hi ha un pàrquing de bicicletes gratuït. També és possible deixar-la dins al soterrani de l’edifici.

Les instalacions

El CAP Vallcarca-Sant Gervasi ocupa els edificis Pedraforca i Montseny del Parc Sanitari Pere Virgili. L’EBA Vallcarca, entitat que gestiona el CAP, és independent del Parc Sanitari.

El Pedraforca és un edifici gran, lluminós i accessible, dissenyat específicament per acollir un centre d’atenció primària. Donat que som un equip gran, que dona servei a dues àrees bàsiques de salut, ocupem  la totalitat les 7 plantes de l’edifici.

A la planta 0 trobareu la unitat d’atenció a l’usuari, la unitat d’atenció a la complexitat, la sala d’extraccions i les consultes d’atenció continuada.

Les plantes 1 a 3 estan ocupades per consultes de medicina de família, infermeria i treball social sanitari.

La planta 4 compta amb una sala polivalent amb capacitat per a tot l’equip per a reunions, sessions formatives, etc. La planta està compartida pel servei d’Odontologia del centre.

La planta 5 està dedicada als despatxos d’administració, sales polivalents (com cirurgia menor, crioteràpia…), i per consultes de medicina de família i infermeria.

A la planta -1, hi ha una sala de descans. La sala compta amb microones, nevera, font d’aigua filtrada, pica i estris per rentar els plats, plats, gots, coberts… per aquells professionals que es quedin a dinar al CAP.

A més, emmarcat dins del projecte de Responsabilitat Social Corporativa del centre, es serveix fruita de forma gratuïta 2 cops per setmana a l’office i quan les circumstàncies ho permeten, podem també gaudir d’una taula de ping-pong per aprofitar el descans per fer exercici.

El servei de Pediatria es troba a la planta baixa de l’edifici Montseny (davant del Pedraforca) i també compta amb una sala polivalent, un office, un punt d’atenció a l’usuari i consultes de pediatria i infermeria.

Quins serveis hi ha aprop?

El CAP està ubicat dins del Parc Sanitari Pere Virgili, que compta amb servei de pàrquing i cafeteria amb menú diari.

Entre l’avinguda República argentina i el carrer Gomis, trobareu unes galeries comercials, seguint cap el carrer Craywinckel trobareu molt teixit comercial.

Benzineres: una a l’avinguda Vallcarca al costat del CAP, i dues més grans en la plaça Alfonso Comín i l’altra al Passeig de la Vall d’Hebron (al costat de la sortida de la ronda).