Inici de la vacunació de la covid-19 al CAP

A partir d’aquesta setmana, des de l’atenció primària de salut comencem la vacunació dels següents grups:

  • Persones majors de 80 anys (es prioritzarà en funció de l\’edat).
  • Persones en atenció domiciliària (programa ATDOM).
  • Persones amb dependència reconeguda pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies.
  • Persones cuidadores dels pacients dependents o ATDOM inclosos en aquesta fase (només una persona cuidadora per a cada pacient).

El Departament de Salut ens ha facilitat els llistats amb les persones a vacunar. Des del CAP hi contactarem via telefònica durant les properes setmanes, per tal de programar la vacuna, en funció de les dosis que vagin arribant. Haurem de vacunar amb dues dosis a gairebé 4.000 persones d’aquests grups de risc, de manera que es farà de forma progressiva. La vacuna arribarà a tothom.

És una vacuna de difícil maneig a domicili, pel que sempre intentarem que el pacient es desplaci al CAP per a la vacunació.

En el moment de la trucada us indicarem l’hora i la ubicació de la cita de la primera i la segona dosi de la vacuna.

 

IMPORTANT: per tal de no saturar les línies telefòniques, us preguem que no truqueu per sol·licitar la vacunació. A mesura que sapiguem quina és la disponibilitat de les vacunes (número de dosis i dates), anirem contactant telefònicament amb els pacients dels llistats.

Us recordem que la vacuna de la covid-19 està gestionada pel Departament de Salut i és gratuïta en tots els casos.

Per a més informació sobre la campanya de vacunació i els col·lectius prioritzats a cada fase, us recomanem el web oficial Canal Salut.