Premis Excel·lència Professional COMB 2017

Dra. Martín, premi a l’excel·lència professional del Col·legi de Metges

[dt_sc_one_half first]

La Dra. Remedios Martín ha estat reconeguda amb el premi a l\’excel·lència professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB).

La Dra. Martín va ser premiada a la categoria d\’atenció primària. A la fotografia superior podeu veure-la amb la resta de premiats en aquesta categoria, el president del CoMB, Jaume Padrós, i els vicepresidents, Elvira Bisbe i Jaume Sellarès.

Aquest reconeixement destaca no solament la qualitat de la seva trajectòria professional, sinó també el valor afegit que amb el seu tarannà aporta als projectes en els que participa. Actualment, la Dra. Martín és responsable de recerca de la Sociedad Española de Medicina de Familia (semFYC) i metgessa de família d\’Atenció Primària Vallcarca – Sant Gervasi, on és responsable de l\’àrea assistencial.

[/dt_sc_one_half]
[dt_sc_one_half]

\"Remedios[/dt_sc_one_half]

 

La cerimònia de lliurament va tenir lloc dimarts 14 de desembre de 2017 a Barcelona i va premiar a 50 professionals de la medicina i 4 equips assistencials en un total de 6 categories.

 

El CoMB resumeix així l\’essència d\’aquests guardons \”es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials. Els guardonats han destacat per la seva trajectòria exemplar, per l’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB són un reconeixement a trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència\”.

 

Font: CoMB. Fotografia de grup cortesia del CoMB.