Com ens afecta el nou reglament de protecció de dades

El proper 25 de maig serà de plena aplicació el Reglament Europeu de Protecció de Dades  (UE 2016/679), incidint directament en la forma en què es tracten les dades, la base de legitimació, i especialment l’obtenció del preceptiu consentiment per part del titular.

Fins el moment, Atenció Primària Vallcarca – Sant Gervasi ha tractat les seves dades de les persones usuàries de forma legítima com a conseqüència de la relació de prestació de serveis entre nosaltres per al compliment de les respectives obligacions.

Com afecta a les persones usuàries el nou reglament?
Per tal de continuar rebent les nostres comunicacions, d’acord amb el principi de transparència i informació als interessats per a tractaments vinculats amb la relació establerta, demanem als nostres pacients que ens reiterin el seu consentiment exprés i positiu, pel tractament de les seves dades.

Com reiterar el consentiment? [informació actualtizada a 31.05.208]
Ens poden confirmar les seves dades i el tipus de comunicacions que desitgen rebre, omplint un formulari, descarregable des del nostre web, que pot lliurar imprès al taulell d’admissions del nostre CAP.

Descarregar formulari 

També pot sol·licitar una còpia en paper del formulari al mateix taulell d’atenció a l’usuari del CAP. Només és necessari que ens reiteri el seu consentiment, si actualment és pacient del nostre centre.

 

Què passa si no es reitera el consentiment?
En cas de que no reiteri el consentiment pel tractament de les seves dades, mitjançant el formulari o presencialment al nostre CAP, no podrem seguir enviant-li els nostres butlletins informatius ni recordatoris de visites.

Moltes gràcies per la seva col·laboració.