Premi Espais Saludables

Atenció Primària Vallcarca – Sant Gervasi ha rebut una menció especial en la primera edició del Premi Espais Saludables.

Aquest reconeixement destaca la tasca de innovació i millora continuada de la qualitat, realitzada mitjançant les iniciatives de responsabilitat social (RSC) del CAP Vallcarca – Sant Gervasi i de la implementació del projecte Centros en transición.

La iniciativa Espais Saludables Vallcarca, mereixedora d’aquesta menció especial, ha estat presentada pel Dr. Lluís Gràcia, gerent del CAP Vallcarca – Sant Gervasi, el Dr. Toni Iruela, responsable de RSC i el Dr. Ángel Ruiz, impulsor de Centros en transición.

Espais Saludables
Aquest premi està organitzat per la Societat Catalana de Mediació en Salut i la Fundació Avedis Donabedian. El seu objectiu és reconèixer iniciatives que millorin la qualitat de la comunicació, la gestió dels conflictes i  les relacions personals entre professionals, usuaris i/o familiars en qualsevol tipologia d’establiments de salut. L'acte de lliurament va tenir lloc dimecres 2 desembre de 2015.