Nova edició de l’Escola de Salut de les Persones Grans

Descripció/ objectiu: Una sessió setmanal sobre autocura, envelliment actiu, benestar emocional i els recursos dels que disposem al territori per millorar la nostra salut i reduir la sensació de soledat. L’objectiu és aprendre a cuidar-nos millor i fer noves amistats.

A qui va adreçat: Persones majors de 65 anys del territori.

Qui ho imparteix: Diversos ponents. Activitat organitzada per l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la taula comunitària de Vallcarca i el grup motor de salut comunitària de Sant Gervasi.

Duració: Març 2024 – juny 2024.

Horari:

  • Escola de salut de Vallcarca i Els Penitents i El Coll: Dimecres de 10:30 a 12 h
  • Escola de salut de Sant Gervasi-La Bonanova i El Putxet: Dimecres de 10:30 a 12 h

Ubicació: Hi ha dues escoles, una per Vallcarca i una altra per Sant Gervasi.

  • Escola de salut de Vallcarca i Els Penitents i El Coll: s’imparteix a la Biblioteca Jaume Fuster, plaça de Lesseps 20.
  • Escola de salut de Sant Gervasi-La Bonanova i El Putxet: s’imparteix al Centre Cívic Vil·la Florida. Al Carrer Muntaner 544. 

 

Inscripció: Consulteu amb els vostres professionals de medicina de família, infermeria o treball social de referència. Places limitades. Es prioritzarà la inscripció de persones que no participin en d’altres activitats del barri.

Les inscripcions s’obren durant el mes de febrer. El poden formalitzar al nostre CAP o a Serveis Socials de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi.