La qualitat del web aprimariavsg premiada

La Fundació Avedis Donabedian ens ha reconegut en els seus guardons a l’excel·lència en qualitat amb el premi al millor web d’una institució sanitària i social.

Aquest reconeixement ens fa molta il·lusió, ja fem aquest lloc web pensant en vosaltres; per oferir-vos informació útil i fiable que us ajudi en la vostra relació amb la salut i el sistema sanitari.

Els premis Avedis Donabedian a l’excel·lència en qualitat 2017 es lliuraran al gener. Aprofitant aquest reconeixement, volem fer un recull d’algunes de les millores introduïdes en aprimariavsg.com durant 2016:

 

  • Butlletí electrònic.

Tot i que el primer el vam enviar en desembre de 2015, ha estat 2016 l’any de la seva consolidació. L’enviem cada dos mesos amb una entrevista amb un membre del nostre equip. Us podeu subscriure en aquest enllaç ow.ly/X3Ft307kyfL

Amb nous continguts descarregables de pediatria i medicina de família.

  • Currículum dels professionals.

Hem ampliat la secció d’equip humà amb el CV del personal de medicina, infermeria, pediatria i treball social. Els podeu consultar clicant sobre la foto cada professional.

  • Les EBA, nova secció a l’apartat Transparència i Compromís. 

Allà hi podreu consultar quin és el nostre model de gestió i el codi de bon govern d’ACEBA, l’associació que integra les entitats de base associativa (EBA) com la nostra.

  • Mapa web que podeu trobar a la part inferior de la pàgina.

 

*A la foto que acompanya aquesta notícia podeu veure a part del nostre equip de comunicació, amb representants de tots els estaments del CAP.