Vacunació de majors de 50 anys - Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

Inici de la vacunació a partir dels 50 anys

A partir del dilluns 10 de maig, al CAP vacunarem amb Pfizer a persones de entre 50 i 59 anys (nascudes entre 1962 i 1971).

Altres convocatòries actives al CAP

També estem vacunant a persones d\’entre 60 i 69 anys amb AstraZeneca i a les persones que quedin per vacunar majors de 70 amb Pfizer.

Com hi contactem?

Via SMS, ja hem enviat els missatges per a les cites de la propera setmana. Cal tenir en compte que el missatge és unipersonal. En rebre\’l és necessari respondre amb un SMS per confirmar o refusar al cita proposada, per tal de registrar la vostra resposta.

Hi contactem de forma progressiva a mesura que ens arriben les dosis, prioritzant a les persones de més edat.

Altres campanyes de vacunació actives

Des del 6 de maig, Salut ha obert un nou tram d\’edat per a la vacunació fora del CAP.

On em vacunaran a mi?

Podeu triar vacunar-vos al CAP o als punts de vacunació massiva. Donat que hi ha en marxa convocatòries de vacunació paral·leles al CAP i a punts de vacunació externs, en rebre un SMS de convocatòria és molt important comprovar qui l\’ha enviat, per tal de saber on cal adreçar-se. En els SMS que enviem nosaltres, al principi del text ens identifiquem com CAP Vallcarca-Sant Gervasi.

Per saber quan es vacunarà al vostre grup d\’edat, podeu consultar les campanyes de vacunació actives al web Canal Salut.