Tractament de dades i comunicació digital - Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

Dona’t d’alta per rebre les nostres comunicacions

La crisi sanitària provocada pel coronavirus SARS-CoV-2 ha posat de manifest encara més la rellevància de la comunicació digital en l\’àmbit dels serveis de salut.

Seguint el Reglament Europeu de Protecció de Dades  (UE 2016/679)  per tal de que les persones usuàries rebeu les nostres comunicacions és necessari que us demanem el vostre consentiment exprés i positiu pel tractament de les vostres dades.

Com ens ajuda la comunicació digital?
Una comunicació digital fluida ens permet informar-vos de forma ràpida i segura de les novetats que afecten al nostre servei.

Quina mena de comunicacions envieu?
Un butlletí electrònic cada dos mesos amb la revista FerSalut. Puntualment també enviem SMS per informar de campanyes de salut (com per exemple, les dates de la vacunació de la grip a la tardor) o altres butlletins electrònics per informar de novetats de salut o organitzatives rellevants (com per exemple, el que vam enviar per explicar com funcionava el CAP en decretar-se l\’estat d\’alarma).

Com donar el consentiment?

Podeu confirmar les seves dades i quin tipus de comunicacions voleu rebre, omplint el següent formulari: 

https://forms.gle/h8n2CJLscNtsh7f28

 
Si ja has donat el teu consentiment amb anterioritat, ja sigui en un formulari en paper al CAP o mitjançant aquest formulari online, no cal que ho tornis a fer.

Què passa si no es dona el consentiment?

En cas de que no doneu el consentiment pel tractament de les vostres dades, no podrem enviar-li butlletins informatius per correu electrònic, ni avisos per SMS o d’altres comunicacions.