Convocatòries actives de vacunació de la Covid-19 - Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

Convocatòries actives de vacunació covid-19

Actualment, al CAP estem vacunant amb Pfizer a persones de entre 70 i 79 anys (nascudes entre 1942 i 1951).

Com hi contactem?

Via SMS. Cal tenir en compte que el missatge és unipersonal. En rebre\’l és necessari respondre amb un SMS per confirmar o refusar al cita proposada, per tal de registrar la vostra resposta.

Hi contactem de forma progressiva a mesura que ens arriben les dosis, prioritzant a les persones de més edat.

Altres campanyes de vacunació actives

El Departament de Salut té en marxa convocatòries paralel·les:

  • Persones nascudes entre 1952 i 1961. Salut hi està contactant directament via SMS. El nostre CAP no participa en l’administració de la vacuna a aquest grup d’edat. Salut ha habilitat un web específic per demanar-ne cita vacunacovid.catsalut.gencat.cat.
  • A Barcelona, s\’està duent a terme una prova pilot de vacunació massiva a la Fira de Barcelona. En aquest punt es vacuna a la població de 60 a 69 anys amb AstraZeneca, però també es realitzarà una prova de vacunació a persones majors de 70 anys amb Pfizer.

On em vacunaran a mi?

Donat que hi ha en marxa campanyes de vacunació paral·leles al CAP i a punts de vacunació externs, en rebre un SMS de convocatòria és molt important comprovar qui l\’ha enviat, per tal de saber on cal adreçar-se. En els SMS que enviem nosaltres, al principi del text ens identifiquem com CAP Vallcarca-Sant Gervasi.

Per saber quan es vacunarà al vostre grup d\’edat, podeu consultar les campanyes de vacunació actives al web Canal Salut.