Tràmits administratius

Medicació crònica

La medicació crònica és aquella que el pacient ha de prendre de forma regular i perllongada.

El nostre centre treballa amb el format de recepta electrònica. La recepta electrònica permet als pacients recollir la seva medicació a la farmàcia de forma directa, sense necessitat de passar pel centre. Actualment, no és necessari presentar la còpia de la recepta electrònica a la farmàcia per adquirir la medicació, és suficient presentar la targeta sanitària individual.

La recepta electrònica s’ha de renovar anualment. Si no hi ha cap canvi de medicació, no és necessària una visita mèdica, l’equip administratiu passarà avís al seu metge/ssa de referència i en 72 hores tindrà el nou pla de medicació disponible. Si hi cal fer cap modificació, contacti amb el personal d’Atenció a l’usuari, per tal de valorar si cal programar una visita amb el seu metge/ssa de referència.

Si disposa del servei online La Meva Salut pot descarregar-se una còpia de la seva recepta electrònica mitjançant aquesta plataforma. Pot donar-se d’alta al servei mitjançant el formulari online de la pròpia plataforma o a través del telèfon 900 053 723.

Si el seu metge/ssa no li ha lliurat el seu full de medicació i no pot accedir a La Meva Salut, pot contactar amb la Unitat d’atenció a l’usuari del nostre centre:

De dilluns a divendres de 8 a 19:30 h

93 259 44 22 | 93 259 44 11

Desplaçaments entre comunitats autònomes: s’ha completat la interoperabilitat estatal de la recepta electrònica, que permet la dispensació a les oficines de farmàcia de l’Estat d’una recepta electrònica emesa a una altra comunitat autònoma.

Durant el període de crisi sanitària deguda a l’epidèmia de Covid-19, és possible recollir la medicació a la farmàcia només amb la targeta sanitària, sense necessitat de presentar una còpia del pla de medicació vigent.