Xerrades de salut comunitària

Xerrades de salut a Vallcarca i Sant Gervasi

El compromís del nostre equip amb la salut comunitària és patent no només en les activitats que fem al nostre centre, sinó també en les que realitzem fora.

Un bon exemple són les xerrades que els nostres professionals fan a diverses entitats del territori. Aquestes són les properes:

  • A Sant Gervasi , una col·laboració periòdica és la que tenim a la Llar Mossèn Lluís Vidal, on trimestralment anem a fer una sessió per a la gent gran. Dimecres 8 de febrer és la següent, que tractarà sobre l’ictus i anirà a càrrec del Dr. Parra.
  • A Vallcarca, també participem trimestralment en la programació de xerrades del Centre Cívic El Coll – La BrugueraDimarts 4 d’abril és la següent, que tractarà també sobre l’ictus i anirà a càrrec de la infermera Vanessa Vizcarra. [Editat 10/02/2017] Es posposa la xerrada. Un cop confirmada, us informarem de la nova data.
  • Una nova línia de col·laboració és que hem obert amb la Biblioteca Vallcarca – Els Penitents – M. Antonieta Coll. Dimarts 25 d’abril la Dra. Jiménez farà la primera de les nostres sessions a aquesta biblioteca: “És l’edat, no una malaltia”.
  • També participem al cicle “Temes de la petita infància” de la Xarxa 0-3 Gràcia. En aquest cas, les xerrades van a càrrec dels nostres professionals de pediatria. El 24 d’abril parlarem sobre “Claus per una alimentació saludable”.

Si voleu estar al dia de les xerrades que fem, seguiu el nostre Twitter, allà les anunciem puntualment!

Author Info

AprimariaVSG