Ubicació

Adreça i contacte

Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

Av. Vallcarca, 169-205

Parc Sanitari Pere Virgili

Edificis Pedraforca i Montseny

08023 Barcelona

Contacte: 93 259 44 22 – 93 259 44 11

 

 

 

Com arribar-hi?

El CAP es troba entre els barris de Vallcarca i Sant Gervasi de Barcelona ciutat.

Com arribar-hi en transport públic

Metro L3 Vallcarca / Penitents

Bus V17 / V19 / 22 / 27 / 60 / 119 / 123 / 124 / 129 / 131

Bicing estació 498 (Esteve Terradas, 42) i estació 499 (avinguda Vallcarca, 196)

La parada més propera de metro és Penitents, que es troba a pocs metres del CAP. Penitents forma part de la línia verda de metro (línia 3), que enllaça amb el servei de rodalies de la Renfe a poques parades (estacions de Passeig de Gràcia i plaça Catalunya).

Com arribar-hi en transport privat

Les sortides 5 i 6 de la ronda de Dalt són les més properes al CAP. El Parc Sanitari compta amb un pàrquing amb tarifes especials per a les persones que treballen al CAP.

Davant del CAP i dins del recinte del Parc Sanitari hi ha un pàrquing de bicicletes gratuït. També és possible deixar-la dins al soterrani de l’edifici.

 

 

Les instal·lacions

El CAP Vallcarca-Sant Gervasi ocupa els edificis Pedraforca i Montseny del Parc Sanitari Pere Virgili. L’EBA Vallcarca, entitat que gestiona el CAP, és independent del Parc Sanitari.

El Pedraforca és un edifici gran, lluminós i accessible, dissenyat específicament per acollir un centre d’atenció primària. Donat que som un equip gran, que dona servei a dues àrees bàsiques de salut, ocupem  la totalitat les 7 plantes de l’edifici.

A la planta 0 trobareu la unitat d’atenció a l’usuari, la unitat d’atenció a la complexitat, la sala d’extraccions i les consultes d’atenció continuada.

Les plantes 1 a 3 estan ocupades per consultes de medicina de família, infermeria i treball social sanitari.

La planta 4 compta amb una sala polivalent amb capacitat per a tot l’equip per a reunions, sessions formatives, etc. La planta està compartida pel servei d’Odontologia del centre.

La planta 5 està dedicada als despatxos d’administració, sales polivalents (com cirurgia menor, crioteràpia…), i per consultes de medicina de família i infermeria.

A la planta -1, hi ha una sala de descans. La sala compta amb microones, nevera, font d’aigua filtrada, pica i estris per rentar els plats, plats, gots, coberts… per aquells professionals que es quedin a dinar al CAP.

A més, emmarcat dins del projecte de Responsabilitat Social Corporativa del centre, es serveix fruita de forma gratuïta 2 cops per setmana a l’office i quan les circumstàncies ho permeten, podem també gaudir d’una taula de ping-pong per aprofitar el descans per fer exercici.

El servei de Pediatria es troba a la planta baixa de l’edifici Montseny (davant del Pedraforca) i també compta amb una sala polivalent, un office, un punt d’atenció a l’usuari i consultes de pediatria i infermeria.

Quins serveis hi ha a prop?

El CAP està ubicat dins del Parc Sanitari Pere Virgili, que compta amb servei de pàrquing i cafeteria amb menú diari.

Entre l’avinguda República argentina i el carrer Gomis, trobareu unes galeries comercials, seguint cap el carrer Craywinckel trobareu molt teixit comercial.

Biblioteques públiques: la biblioteca Jaume Fuster de Lesseps i la biblioteca Vallcarca i Els Penitents-M. Antonieta Cot.

Benzineres: una a l’avinguda Vallcarca al costat del CAP, i dues més grans en la plaça Alfonso Comín i l’altra al Passeig de la Vall d’Hebron (al costat de la sortida de la ronda).