Escola de Gent Gran

Tercera edició de l’Escola de Gent Gran a Vallcarca

Al febrer torna l’Escola de salut de Gent Gran per als barris de Vallcarca i Els Penitents i El Coll. La bona acollida de les edicions anteriors ens porta organitzar-ne una tercera.

Qui s’hi pot apuntar?

Persones majors de 65 anys de Vallcarca i Els Penitents i El Coll. Es prioritzarà la inscripció de persones que no participin en d’altres activitats del barri.

Quan tindrà lloc?

La data d’inici encara està pendent de definir, però serà a finals de febrer o principis de març, fins finals de juny de 2019.  Es tracta d’una sessió a la setmana, els dimecres de 10:30 a 12h.

Inscripcions

Fins el 31 de gener de 2019 al centre de serveis socials o al nostre CAP. És una activitat gratuïta.

Més informació: díptic informatiu

 

L’Escola de Gent Gran és un projecte impulsat per la Taula comunitària del Coll-Comissió de Salut Comunitària del Coll i Vallcarca i Els Penitents, lAtenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi, l’Agència de Salut Pública de Barcelona, el centre de Serveis Socials La Salut-El Coll-Vallcarca i Els Penitents, la farmàcia Guarner i la farmàcia Vallcarca.

Actualment, el Grup motor de Salut Comunitària de Sant Gervasi-La Bonanova i El Putxet està treballant per organitzar-ne la primera edició d’aquesta escola per a la població d’aquests barris.

Author Info

AprimariaVSG