Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.

Dr. Beza Fredes, Mario
Metge de família - ABS Vallcarca des de 2004Formació
- Màster en Medicina Naturista organitzat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona en 2011.
- Especialista en Medicina Familiar i Comunitària en 2004.
- Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona en 1999.
Activitat docent i científica
Membre de la Secció Col·legial de Metges de tractaments complementaris del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.
Recerca
- Investigador principal de l’assaig clínic TOCTO. 2014-2015.
- Investigador col·laborador en el projecte “Efectividad de la detección oportunista de fibrilación auricular en personas de 65 años o más realizada en Atención Primaria. Estudio DOFA-AP”. 2012 – 2014.
- Investigador en el projecte finançat per la Sociedad Española de Arteriosclerosis: “Determinantes del cumplimiento de los objetivos terapèuticos en la prevención secundaria de la enfermedad coronaria”. 2007-2008.
- Diversos estudis sobre fàrmacs antihipertensius (CSPP2328, CSPP100, CVAA), estudi ARRIVE. 2005-2010.
Docència
- Tutor-preceptor a la llicenciatura de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. 2009- fins l’actualitat.
- Col·laborador docent a la llicenciatura de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. 2009 – fins l’actualitat.
- Professor en el curs d’urgències per a metges residents de MfiC de la U.D. BGA. 2002.
Publicacions Cientifiques
- Co-autor de l’article “Determinantes de mal control de los factores de riesgo en pacientes coronarios en la atención primaria”. Revista Clínica e Investigación en Arteriosclerosis. 2010.
- Co-autor de l’article “Estudio evaluativo del control de los factores de riesgo cardiovascular y uso de fármacos profilácticos en pacientes coronarios en Atención Primaria”. Revista Española de Cardiología. 2009.