Què fem per la igualtat de gènere

Amb motiu del dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, que se celebra el 25 de novembre, l’Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi dedica una jornada a donar visibilitat a totes les mesures que duem a terme per assegurar la igualtat de gènere en la nostra entitat.

La jornada tindrà lloc el divendres 23 de novembre. La comissió d’igualtat repartirà un fulletó de resum de les accions que han dut a terme des de la seva formació en 2016. El podeu consultar en aquest enllaç. A la secció de Transparència i Compromís del nostre web trobareu més informació sobre nostre el pla d’igualtat. A més, per tal de conèixer el vostre parer sobre la feina feta per avançar cap a la igualtat de gènere, es farà una enquesta oberta a persones usuàries i treballadores del nostre CAP. També es repartiran xapes amb el logotip que il·lustra aquesta notícia, dissenyat per englobar i posar en relleu totes aquestes accions.

S’ha triat el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones per fer aquesta activitat, ja que la discriminació en el món laboral és una forma de violència que afecta especialment a les dones.

Divendres 23 de novembre
10 a 13h 
Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi, edifici Pedraforca

Author Info

AprimariaVSG

pornhublive and prince harry teen girl lip licking