Properes xerrades de salut comunitària - Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

Properes xerrades de salut

Aquestes són les properes xerrades del nostre equip a d’altres entitats del territori. L’educació en salut forma part de la nostra tasca com a centre d’atenció primària i comunitària. La salut i el benestar no només es treballen a les consultes i van molt més enllà dels centres sanitaris, per això col·laborem amb d’altres actors de salut dels nostres barris, com poden ser les biblioteques, els centres cívics i les escoles.

 

Primers auxilis a càrrec de Pediatria, infermera Mireia Artola. On? Escola bressol Galatea (avinguda de Vallcarca, 229). Quan? Dimecres 23 de gener a les 17:30h.

Menys dolor més vida a càrrec del Dr. Manel Campíñez. On? Biblioteca Vallcarca-Els Penitents (pg. Vall d’Hebron, 65). Quan? Dimecres 30 de gener a les 18:30h.

Primers auxilis a càrrec de Pediatria. On? La Saleta de Vil·la Urània (carrer Saragossa, 29). Quan? Divendres 15 de febrer a les 11:30h.

Esmorzars i berenars saludables a càrrec de Pediatria, infermer Jose Pérez. On? Escola Farigola de Vallcarca (carrer Sant Camil, 31). Quan? Divendres 22 de febrer a les 17h.

Viure amb l’artrosi a càrrec de la Dra. Elisabet Mestre. On? Llar M. Luís Vidal (carrer de Bigai, 12). Quan? Dimecres 27 de febrer a les 18h.

Author Info

AprimariaVSG