Professionals en innovació en atenció primària

Els professionals del CAP Vallcarca – Sant Gervasi participen molt activament en la VI Jornada d’Innovació en Atenció Primària.

L’edició d’enguany recull experiències i projectes innovadors que hagin comportat la millora de la qualitat assistencial, ja sigui perquè s’han deixat de dur a terme pràctiques que no aportaven valor o perquè s’han realitzat de manera diferent.

 

En total es presenten 4 treballs realitzats per professionals d’infermeria i medicina de família del CAP Vallcarca – Sant Gervasi (E.B.A. Vallcarca S.L.P.)

 

   •  Coordinació entre Atenció Primària i especialitzada com a eina de millora de la prescripció farmacèutica en el territori.  Autors/es: Dra. Azucena Carranzo 1, Rita Puig 2, Dra. Maria Estrella Barceló 3, Dr. Francesc Anguera 4, Inés Gozalo  5. (1 E.B.A.Vallcarca SLP, 2 Farmacèutica  E.B.A.Vallcarca SLP, 3 Metgessa Farmacòloga I.C.S.; 4  EAP Sant Rafael; 5 Farmacèutica Hospital Sant Rafael).
   •  Millorant l’eficiència de les consultes d’infermeria: Grups de salut cardiovascular. Autores: Miriam Payán, Maribel Yerga, Núria Cortés, Vanessa Vizcarra, Dra. Azucena Carranzo, Dra. Rosario Jimenez. (E.B.A. Vallcarca S.L.P.)
   • Què deixem de fer: Anàlisi de les derivacions evitables. Autors/es: Dra. Azucena Carranzo 1, Dr. Lluís Gràcia 2, Dr. Ángel Ruíz Tellez. (1, 2 E.B.A. Vallcarca S.L.P.)
   • Intervenció en el maneig del pacient amb gonartrosi en un centre d’atenció primària de Barcelona: Estudi “Go On Artrosi”. Aquest projecte ha estat seleccionat com a finalista al premi al millor pòster. Autora: Maria Garro Gimenez. (E.B.A. Vallcarca S.L.P.)

 

La jornada està organitzada per La Unió i el Consorci de Salut i Social de Catalunya i té lloc el proper 12 de març al Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona.

Author Info

AprimariaVSG