Participem a les XXI Jornades ACEBA

Divendres 26 d’octubre es celebren les XXI Jornades ACEBA, un espai obert de reflexió impulsat per les entitats de base associativa (EBA) catalanes. El tema d’enguany és “Autogestió, professionalisme i economia social: present i futur de les EBAs”.

La conferència inaugural tractarà de les claus de l’Estratègia Nacional d’Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC) i estarà moderada pel Dr. Jaume Sellarès, gerent de l’EBA Sardenya i vicepresident del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB).

 

Els nostres professionals també  participen activament en la jornada:

La Dra. Rosario Jiménez, responsable de comunicació del nostre CAP i directora de la revista FerSalut, presentarà el nou portal de la revista.

El Dr. Lluís Gràcia, gerent de la nostra EBA i vicepresident d’ACEBA, moderarà la taula “Defectes i virtuts de la sanitat actual“.

La Dra. Azucena Carranzo és una de les components de la sessió dedicada a compartir bones pràctiques i explicarà la nostra experiència per millorar la resolució de l’Atenció Primària de Salut.

Finalment, el Dr. Toni Iruela, director tècnic d’ACEBA, moderarà la taula “El paper de l’economia social en la gestió dels serveis de salut“.

En aquest enllaç podeu consultar el programa complet.

 

Les XXI Jornades ACEBA tindran lloc a la Seu d’Urgell i l’EBA amfitriona és Pediatria dels Pirineus. Les inscripcions es poden formalitzar online al web d’ACEBA.

 

Més informació: ACEBA

Author Info

AprimariaVSG