Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

Pacto Mundial ens escull com a exemple de bones pràctiques en salut

L’Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi ha estat escollida com a exemple de bones pràctiques en salut per la xarxa espanyola de Pacto Mundial de les Nacions Unides.

El nostre projecte de centre saludable destinat a promoure hàbits saludables entre el nostre equip forma part del recull publicat per Pacto Mundial amb motiu del dia mundial de la salut celebrat el 7 d’abril de 2019.

Una atenció de qualitat a les persones usuàries és el nostre objectiu prioritari, i creiem que per assolir-lo hem d’oferir unes bones condiciones de treball i un espai saludable  al nostre equip.

Aquest dossier destaca accions en responsabilitat social corporativa que tinguin com a finalitat contribuir a l’objectiu de desenvolupament sostenible salut i benestar (ODS3).

Objectius de Desenvolupament Sostenible

 

Què és Pacto Mundial?

Pacto Mundial és una iniciativa de les Nacions Unides per impulsar la responsabilitat social corporativa a tot el món. El nostre CAP en forma part des de 2011.

Els ODS són els 17 objectius de desenvolupament sostenible fixats per les Nacions Unides en 2015 per implementar l’Agenda 2030.

Author Info

AprimariaVSG