Oferta de cursos, tallers i voluntariat pel nou curs a BCN

Oferta de cursos, tallers i voluntariat pel nou curs a BCN

L’inici de curs és un bon moment per fer plantejar-nos canvis. Tenir hàbits més saludables, com començar a fer activitat física amb regularitat, aprendre coses noves o fins i tot conèixer gent nova. Totes aquestes coses són bones per a la nostra salut.

Si encara esteu dubtant, us fem un petit recull d’algunes opcions que Barcelona posa al vostre abast.

 

  • Biblioteques: Les biblioteques de la Diputació de Barcelona tenen una amplia programació: clubs de lectura, itineraris per la ciutat, cursos i tallers de TIC i moltes d’altres activitats per a infants i adults. Consulteu més informació al seu web.
  • Centres Cívics: La xarxa de centres cívics de Barcelona compta amb nombrosos tallers. No només són interessants els tallers relacionats amb l’exercici físic o la cuina saludable, les activitats culturals també tenen un impacte positiu en la nostra salut. Trobeu al web de l’ajuntament quin és el més proper a casa vostra.
  • Voluntariat: Tal com recull la revista FerSalut, el voluntariat en salut és un actiu de gran vàlua. Al número 81, la Federació Catalana de Voluntariat Social ens parlava de la seva tasca. Hi ha diverses entitats amb les que podeu col·laborar. Si us interessa Voluntaris.cat, aquesta és la seva borsa de voluntariat.
  • PIAD: Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones també ofereixen diversos tallers al llarg del curs. N’hi ha un a cada districte.

I a més, com cada any, a l’octubre començarà la programació dels nostres tallers de salut grupal i comunitària. A la secció de tallers anirem actualitzant les dates d’inici de cadascun a mesura que es vagin confirmant.

Author Info

AprimariaVSG

bangbros sex freak fucked on cam layla girls in socks on chaturbate