Memòria 2014

Hem actualizat al nostre web amb la memòria de l’EBA Vallcarca de l’exercici 2014.

Es tracta d’un recull de les activitats assistencials, les activitats amb la comunitat, les de formació continuada i de recerca clínica que l’equip del CAP Vallcarca – Sant Gervasi ha fet durant el darrer any.

Pel que fa a les tasques assistencials, hi destaquen:

  • Els canvis en la programació de visites, que impliquen un increment del temps de visita de 8 a 10 minuts. El motiu d’aquest canvi és permetre als professionals abordar de manera més exhaustiva els problemes de salut dels usuaris del centre en una sola trobada.  Canvi enmarcat dins del projecte Centres en transició.
  • L’ús de les noves tecnologies per millorar la comunicació amb els usuaris, mitjançant Canal Pacient, la revista Fer Salut i la renovació del nostre web.
  • La coordinació amb l’atenció especialitzada per tal de permetre, ja en el 2015, posar en marxa diversos serveis que permetran incrementar de forma important el nivell de resolució de problemes des del mateix centre: realització de cirurgia menor, incorporació de dermatoscops per estudi de les lesions cutànies i de nitrogen líquid i bisturí elèctric per tal d’eliminar-les, exploració de fons d’ull, estudi de la pressió intraocular i de l’agudesa visual i screening de la degeneració macular i entrenament en la realització d’exploració física i en infiltracions articulars.

La memòria completa és consultable a l’apartat memòria i documents d’interès.

Author Info

AprimariaVSG