Medicació crònica

La medicació crònica és aquella que el pacient ha de prendre de forma regular i perllongada.

El nostre centre treballa amb el format de recepta electrònica. La recepta electrònica permet als pacients recollir la seva medicació a la farmàcia de forma directa, sense necessitat de passar pel centre.

La recepta electrònica s’ha de renovar anualment. Si no hi ha cap canvi de medicació, no és necessària una visita mèdica, l’equip administratiu passarà avís al seu metge/ssa de referència i en 24 hores podrà recollir el nou pla de medicació al taulell amb la targeta sanitària. Si hi cal fer cap modificació, contacti amb el personal d’Atenció a l’usuari, per tal de valorar si cal programar una visita amb el seu metge/ssa de referència.

Si disposa del servei online La Meva Salut pot descarregar-se una còpia de la seva recepta electrònica mitjançant aquesta plataforma.

Si el seu metge/ssa no li ha lliurat el seu full de medicació, demani una cita al taulell d’informació del nostre centre o bé per telèfon:

  • 93 259 44 22 – 93 259 44 11
  • De dilluns a divendres de 8:30 a 19:30 h.

Medicació crònica

 

 

 

Desplaçaments entre comunitats autònomes: s’ha completat la interoperabilitat estatal de la recepta electrònica, que permet la dispensació a les oficines de farmàcia de l’Estat d’una recepta electrònica emesa a una altra comunitat autònoma.

Durant el període de crisi sanitària deguda a l’epidèmia de Covid-19, és possible recollir la medicació a la farmàcia només amb la targeta sanitària, sense necessitat de presentar una còpia del pla de medicació vigent.