Guia d'activitats saludables al Coll-Vallcarca i els Penitents

Guia d’activitats saludables al Coll-Vallcarca i els Penitents

Ja tenim a les mans la nova Guia d’activitats saludables al Coll-Vallcarca i els Penitents A-SAC! i no podem deixar de recomanar-la de tot cor.

Els nostres barris són plens d’entitats que ofereixen tallers saludables per a tohom, però a vegades es fa díficil estar al dia de totes les possibilitats. La guia A-SAC acaba amb aquest problema, en confeccionar un recull de totes les activitats organitzades en funció d’interessos i grups d’edat.

Les activitats i projectes saludables es divideixen per temàtiques: esportives, expressió corporal, cos i ment, alimentació saludable, natura i cultura, comunitàries i veïnals, aules de salut.

A la seva vegada, aquestes seccions s’organtizen per edat: gent gran, adolescents i joves, adults, infància.

 

Descarrega’t la Guia d’activitats saludables al Coll-Vallcarca i els Penitents A-SAC! i treu-li tot el suc.

Aquesta guia és una iniciativa de la Comissió de Salut Comunitària del Coll – Vallcarca i els Penitents, que és part de la Taula Comunitària del Coll. El nostre CAP hi participa i alguns dels tallers que trobareu llistat formen part de la nostra oferta de salut comunitària.

Podeu trobar la guia A-SAC en format paper als equipaments del barri. Els impulsors prometen que s’actualizarà periòdicament pel que és una eina a tenir molt en compte. No només fer exercici físic, la cultura, conèixer gent nova i seguir aprenent també fan salut.

Més informació: Barcelona.cat

Author Info

AprimariaVSG