Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

Gràcies per la vostra confiança

Els equips d’atenció primària de Vallcarca i Sant Gervasi es troben entre els millor valorats per les persones usuàries a Barcelona ciutat[i]. Destaquen també el grau de satisfacció amb el servei i la fidelitat al CAP, ja que es troben per sobre de la mitjana de Catalunya.

La font d’aquestes dades són les enquestes Plaensa que avaluen la percepció de la qualitat i la satisfacció de les persones usuàries amb respecte els serveis proveïts pel sistema nacional de salut de Catalunya. L’accessibilitat als serveis, el tracte i interaccions amb els professionals o la coordinació i organització del centre són exemples de les qüestions que es puntuen.

Aquestes enquestes les realitza el CatSalut cada tres anys. Enguany, acabem de conèixer els resultats de 2018.

El nostre equip us dona les gràcies pels bons resultats rebuts, ja que demostren un alt grau de confiança en la nostra tasca i ens animen a seguir millorant dia a dia.

 

Si voleu consultar els resultats de l’enquesta d’enguany i de les edicions anteriors, els trobareu a l’apartat “Resultats en salut” de la secció de Transparència i compromís del nostre web.

 

[i] ABS 5E Sant Gervasi, número 5 de Barcelona ciutat. ABS 6D número 14, d’un total de 68 equips a Barcelona. Font: Enquesta Plaensa d’Atenció Primària 2018.

Author Info

AprimariaVSG