Trailwaker Oxfam - Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

Ens movem per la Trailwalker d’Oxfam

L’Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi participa a la Trailwalker d’Oxfam.

Què és la Trailwalker?

Un repte solidari de lONG Oxfam-Intermón per aconseguir fons per a projectes d’accés a l’aigua potable a països del tercer món. Aquesta iniciativa pren la forma de carrera solidària per equips. Té dues modalitats 50km i 100km. Nosaltres ens hem apuntat a la de 50km pel Massís de les Gavarres i la Via Verda de Girona. Més informació sobre la carrera.

A quins projectes es destinen els diners?

La falta d’accés a l’aigua potable fa que persones a tot el món hagin de caminar kilòmetres i kilòmetres per aconseguir-ne.  Segons dades d’Oxfam,  cada any moren 1,5 milions d’infants per malalties associades amb la manca o la mala qualitat de l’aigua.

La Trailwalker proposa que els seus participants caminin per aquestes persones i en fer-ho, recaptin els fons que possibilitin donar accés a l’aigua. Més informació sobre els projectes d’Oxfam

Com podem col·laborar-hi?

La carrera es celebrarà el 6 d’abril de 2019. Per participar-hi és necessari haver recaptat 1.500 euros. Si vols col·laborar, pots fer el teu donatiu a la pàgina que Oxfam ha creat pel nostre equip.

https://trailwalker.oxfamintermon.org/es/equipos/ficha/BCN502019/G596

També pots comprar samarretes com les que lluirà el nostre equip a la carrera. El donatiu per la samarreta són 10 euros. Demana la teva al taulell d’admissions del nostre CAP.

Tot allò que recaptem es donarà íntegre a la Trailwalker.

El donatiu desgrava?

Sí. Podeu consultar més informació al web d’Oxfam.

Qui hi participa del CAP?

El Toni Cerezo, el Lluís Gràcia, l’Agustí Guiu, la Rosario Jiménez, la Carme Martínez, el José Pérez i la Susana Valiente hi participen com a caminants o com a equip de suport. La resta del CAP sumen els nostres esforços amb la difusió del projecte i recaptant fons.

 

Author Info

AprimariaVSG