Doctor Manel Campíñez Premi Responsabilidad Social Corporativa CAP Vallcarca Sant Gervasi

El CAP Vallcarca Sant Gervasi aposta pel banc del temps

El suggeriment de participació en el Banc del temps va ser la proposta guanyadora del 1er Concurs d’idees en Responsabilitat Social Corporativa (RSC) del CAP Vallcarca – Sant Gervasi.

La iniciativa va ser presentada pel Dr. Manel Campíñez, que va destacar el potencial dels professionals del centre en identificar persones que per la seva situació personal podrien ser voluntaris per oferir els seus serveis al banc del temps o bé ser candidats a rebre’ls.

L’acte de lliurament del premi va convocar el dijous 11 de juny a tot el personal del CAP Vallcarca – Sant Gervasi.

Els professionals del centre van presentar un total de 14 propostes, que apostaven per millores com reduir la despesa energètica, fomentar l’alimentació saludable o noves activitats de formació i treball en equip. El jurat estava composat per:

  • Dra. Rosario Jiménez, responsable de medicina comunitària i comunicació.
  • Dr. Toni Iruela, membre de la comissió de RSC del centre.
  • Núria Jover, cap de la unitat d’atenció a l’usuari.
  • Rosa Yrla, cap d’infermeria. 

Per valorar les propostes, es va tenir en compte la seva originalitat, viabilitat, el grau d’impacte social i la coherència amb el pla estratègic d’EBA Vallcarca.

La idea guanyadora serà desenvolupada pel Dr. Campíñez i Cristina Bravo, treballadora social del centre.

L’aposta per incrementar les activitats de salut comunitària, com aquesta, i augmentar les iniciatives en responsabilitat social corporativa són dos dels eixos claus de la filosofia de gestió de l’EBA Vallcarca.

Author Info

AprimariaVSG