3 aniversari dels ODS

Celebrem el 3r aniversari dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

El taller de marxa nòrdica de l’Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi ha estat inclòs dins de la recopilació de bones pràctiques relacionades amb els ODS, que ha publicat aquesta setmana la Red Española de Pacto Mundial amb motiu del tercer aniversari dels mateixos.

 

Què són els ODS i com ens afecten?

Són els Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides en 2016. Són 17 ODS en total, els podeu consultar a la secció de Responsabilitat Social, on expliquem quins són aquells que creiem més vinculats a la nostra acció.

Pacto Mundial és la iniciativa de l’ONU encarregada de promoure la sostenibilitat empresarial. La nostra entitat hi forma part des de 2011.

 

Per què el taller de marxa nòrdica és una bona pràctica?

Està estretament lligada a la promoció de lODS 3 Salut i benestar. L’hem escollit perquè té un impacte positiu ens dos dels nostres principals grups d’interès: el nostre equip i els nostres usuaris.

  • D’una banda, oferim un sortida setmanal de marxa nòrdica en horari laboral per als nostres professionals. D’aquesta manera no només fomentem un hàbit saludable, com és l’activitat física regular, sinó que contribuïm a millorar la cohesió de l’equip.
  • D’altra banda, l’hem afegit a la nostra cartera de tallers de salut comunitària, per tal de promoure l’exercici físic i reforçar el teixit social als barris als que donem servei, ja que les persones participants acaben formant elles mateixes un grup per sortir a fer marxa nòrdica entre veïns.

 

Més informació: Celebra con Pacto Mundial el 3º Aniversario de los Objetivos de Desarrollo Sostenible

Author Info

AprimariaVSG