El CAP es mou amb la marató - Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

2a trobada El CAP es mou amb La Marató

Us convidem a la segona trobada El CAP es mou amb La Marató de TV3. La celebrarem dimecres 11 de desembre amb una sortida de marxa nòrdica per adults i un contacontes infantil. Després, ens reunirem tots per gaudir d’una xocolatada.

Per què fem aquesta trobada solidària?

L’objectiu és recaptar fons a favor de La Marató de TV3. Enguany està dedicada a les malalties minoritàries. Aquest és el quart any que col·laborem amb La Marató i el segon que ho fem amb una sortida de marxa nòrdica.

Què farem?

Tenim dues propostes en paral·lel: una sortida de marxa nòrdica i un contacontes infantil sobre les malalties minoritàries. Totes dues activitats acabaran a abans de les 18h, quan ens reunirem a la 4a planta del CAP per a una xocolatada.

Com podeu participar-hi?

Cal inscriure’s prèviament. El preu de la inscripció són 7 euros per adult i dona accés a la marxa nòrdica o el contacontes (segons escolliu) i la xocolatada. Els infants tenen entrada gratuïta, només caldrà que paguin inscripció els adults que els acompanyin. Els tiquets tindran forma de dorsal i es faran servir per accedir a les activitats.

Tots els diners que recaptem, els donarem íntegrament a La Marató. Si voleu contribuir-hi, però no podeu venir a la trobada, també podeu comprar tiquets com a donatiu.

 

2a trobada El CAP es mou amb La Marató

Dimecres 11 de desembre de 2019
16h marxa nòrdica (sortida a les 16:30h)
17h contacontes
18h xocolatada

 

Author Info

AprimariaVSG