Calendari 2020 - Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi

2020 tindrà calendari del CAP Vallcarca-Sant Gervasi

El 2020 Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi també tindrà calendari. La novetat per al proper any és que la temàtica de les imatges que l’il·lustren ha estat decidida de forma col·lectiva pel nostre equip. Aquesta iniciativa forma part de la proposta de la Dra. Susana Valiente, guanyadora del nostre concurs intern d’idees de responsabilitat social corporativa.

Les fotografies i els textos els realitzarà Mercè Aguilar, que forma part de les comissions de comunicació i responsabilitat social del nostre CAP. 

Els calendaris es repartiran gratuïtament entre les persones usuàries del nostre CAP a finals de 2019. Als nostres perfils de Facebook i Twitter anirem informant amb més detall.

Aquesta és una tradició relativament nova al nostre centre. La primera vegada que vam publicar un calendari va ser un obsequi per a la jornada de portes obertes de desembre de 2015, en aquella ocasió, i seguint la temàtica de salut comunitària de l’acte, es va il·lustrar el calendari amb fotografies preses als nostres tallers.

 

Author Info

AprimariaVSG