Serveis Complementaris

El nostre centre disposa de professionals que us ofereixen serveis complementaris de salut.
Podeu consultar els horaris i els preus al telèfon d’atenció de cada especialitat. Aquests són serveis no finançats per la cartera pública de CatSalut.

Us recordem que odontologia és l’únic Servei Complementari que compta amb un telèfon diferenciat. Per contactar-hi, truqueu al 93 259 44 45.

 

Serveis Complementaris 93 259 44 50

Odontologia 93 259 44 45

Edifici Pedraforca, 5ena planta
Instal·lacions específiques d'Odontologia a la 4a planta.

Especialitats

Odontologia
Oferim assistència odontològica de dilluns a divendres en horari de matí, migdia i tarda durant tot l’any. Estem a la 4a planta de l’edifici Pedraforca. El nostre telèfon és 93 259 44 45.

Més informació.

Psicologia
El Servei Complementari de psicologia està format per dos especialitats diferents: la consulta de Psicoteràpia breu (CETEBREU) i la de Psicologia infanto-juvenil (CREIX).

Més informació Psicoteràpia breu, Psicologia infanto-juvenil.

Osteopatia
Tractament de lesions osteoarticulars i musculosquelètiques (esquinços, contractures, tendinopaties, radiculopaties, hernies discals) i neuronals (cefalees, neuràlgies trigeminals, migranyes tensionals…)

Especialitats

Podologia
Ens ocupem de la cura i confort dels peus per aconseguir una pell suau i unes ungles sanes. Oferim també atenció a domicili a persones amb mobilitat disminuïda o amb dificultats per l’autocura dels peus.

Més informació.

Medicina Esportiva
Reconeixements mèdics esportius (certificats mèdics per a oposicions i federacions esportives); valoració de l’aptitud esportiva; plans d’entrenament; valoració, recuperació i seguiment de lesions.

Més informació.

Nutrició i Dietètica
Nova consulta dedicada a l’elaboració de dietes personalitzades. També inclou la possibilitat de realitzar visites de seguiment a càrrec del mateix dietista.

 

Serveis Complementaris Vallcarca Sant Gervasi comença un projecte que vol oferir un espai on els usuaris puguin donar la seva opinió a través del nostre web.

És per això, que posem a la vostra disposició el següent formulari:

Serveis complementaris