Protecció de dades

Protecció de dades. Atenció Primària Vallcarca – Sant Gervasi

Detallem els procediments d’exercici de drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició a les vostres dades que siguin tractades per Atenció Primària Vallcarca – Sant Gervasi.

 

Accés Rectificació Supressió Limitació Portabilitat Oposició

 

Per qualsevol dubte, podeu consultar amb el nostre responsable de protecció de dades, Dr. Antoni Bernal, i la nostra delegada de protecció de dades, Carme Martínez, al correu electrònic protecciodades@ebavallcarca.cat

 

Per consultar informació sobre les novetats que implica per a les nostres comunicacions el Reglament Europeu de Protecció de Dades  (UE 2016/679)  en ple vigor des del 25 de maig de 2018, podeu consultar aquesta notícia.

Degut aquesta nova normativa, per tal de continuar rebent les nostres comunicacions, d’acord amb el principi de transparència i informació als interessats per a tractaments vinculats amb la relació establerta, demanem als nostres pacients que ens reiterin el seu consentiment exprés i positiu, pel tractament de les seves dades. Es pot fer mitjançant el següent formulari, que podeu lliurar a la Unitat d’Atenció a l’Usuari del nostre centre.

Reiteració del consentiment pel tractament de dades (adults) Reiteració del consentiment pel tractament de dades (menors)